E-learning

Aanbod op maat

De ACM vindt dat consumenten het aanbod van aanbieders moeten kunnen begrijpen en vergelijken. Om dat te kunnen doen, moeten aanbiedingen voor energiecontracten transparant zijn. Het aanbod op maat zorgt ervoor dat consumenten een aanbieding krijgen die zo goed mogelijk past bij hun individuele situatie. In de e-learning Aanbod op maat worden de regels voor een aanbod op maat in duidelijke taal uitgelegd.

Ontdek wat er in dit pakket zit
Introductie

Voor wie is deze E-learning?

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) houdt toezicht op de naleving van wet- en regelgeving voor consumentenbescherming. Dit doet zij ook voor de energiesector. Dit programma legt uit, hoe en wanneer het aanbod op maat in praktijk uitgevoerd moet worden. Het is bedoeld voor iedereen in een wervende functie, dus voor iedereen die een aanbod op maat moet kunnen doen aan potentiële klanten (consumenten).

inhoud

Wat bieden wij u aan:

De e-learning Aanbod op maat legt uit, hoe en wanneer het aanbod op maat in praktijk uitgevoerd moet worden.

Aanbod op maat - theorie

In dit hoofdstuk wordt de theorie van aanbod op maat uitgelegd. Waarom dient een energieklant een aanbod op maat te ontvangen? Wat houdt een aanbod op maat in? En hoe komt een aanbod op maat correct tot stand?

De praktijk

In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe en wanneer het aanbod op maat in praktijk uitgevoerd moet worden.

Alle voordelen op een rij:

Basiskennis eenvoudig uitgelegd

De inhoud van onze programma’s wordt samengesteld met en door consultants die de praktijk van dichtbij meemaken. Uw medewerkers worden in voor hen begrijpelijke taal getraind.

Directe toetsing

Uw medewerkers worden laagdrempelig getraind en getoetst in kennis van toepasselijke wet- en regelgeving voor klantcontact en privacy.

Een certificaat na afloop

Uw medewerkers ontvangen na afloop een bewijs van deelname en zijn aantoonbaar getraind. Indien gewenst is er optioneel de mogelijkheid tot een formele toetsing van de kennis betreft wet- en regelgeving, hiermee kan het DMCC certificaat worden behaald.

Train uw medewerkers eenvoudig en snel!
vraag een offerte aan
Stel uw pakket samen

Prijs op aanvraag
Vraag een offerte aan

Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze voorwaarden. In onze privacy policy kunt u lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.

Dit hebt u gekozen

Programma's:
Aantal gebruikers:
Prijs Op aanvraag

Deze gegevens hebben we nog van u nodig:

Vergeet niet de recaptcha uit te voeren
vraag offerte aan

Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze voorwaarden. Zie onze privacy policy om te lezen hoe we met uw gegevens omgaan.

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u de DMCC Group nieuwsbrief ontvangen?
Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze nieuwsbrief.

Door u in te schrijven voor de DMCC Group nieuwsbrief geeft u ons toestemming om u maximaal twee keer per maand op de hoogte te houden van zowel onze dienstverlening als relevant nieuws. Wilt u dit toch niet meer? Dan kunt u zich gemakkelijk afmelden via de link die onderaan onze e-mails staat. Meer weten hierover? Raadpleeg dan ons privacy statement.