E-learning

Customer service en sales

In de e-learning Customer service en sales worden de wetten en regels voor de telefonische verkoop van energie in duidelijke taal uitgelegd. Ook leggen we veelvoorkomende praktijksituaties uit. Het is geschikt voor Customer service en sales medewerkers voor wie het belangrijk is kennis te hebben van wet- en regelgeving op het gebied van telefonische verkoop van energie.

Ontdek wat er in dit pakket zit
Introductie

Voor wie is deze E-learning?

Wervend en servicegericht klantcontact moet aan een toenemend aantal wettelijke eisen en andere regelgeving voldoen. De e-learning Customer service en sales is geschikt voor alle Customer service en sales medewerkers binnen uw organisatie.

inhoud

Wat bieden wij u aan:

In de e-learning Customer service en sales worden de wetten en regels voor de telefonische verkoop van energie in duidelijke taal uitgelegd. Ook leggen we veelvoorkomende praktijksituaties uit. Ieder hoofdstuk behandelt een bepaald wetsgebied.

Telecommunicatiewet

In dit hoofdstuk behandelen wij verkort de belangrijkste regels uit de Telecommunicatiewet. De regels gelden voor ongevraagde telefoontjes met een commercieel, charitatief of ideëel oogmerk. In specifieke situaties kunnen de regels ook voor inbound gesprekken gelden. Daarom is het belangrijk de basis van deze wet te kennen.

Regels voor Verkoop op afstand

In dit hoofdstuk leggen wij aan uw medewerkers de toepasselijke regels op Verkoop op afstand uit. Koopt een consument een product of dienst via internet of via de telefoon? Dan wordt dat een koop op afstand genoemd. Welke informatieverplichtingen gelden er? En wat houden de bedenktermijn en het schriftelijkheidsvereiste in?

Wet oneerlijke handelspraktijken

Dit hoofdstuk gaat over de Wet oneerlijke handelspraktijken. De Wet oneerlijke handelspraktijken beschrijft welke verkooppraktijken misleidend en agressief zijn en daarom verboden. Wat zijn oneerlijke of agressieve handelspraktijken? En wat is een duidelijke en eerlijke voorlichting?

Algemene Verordening Gegevensbescherming

In dit hoofdstuk staan wij stil bij de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In de AVG zijn de regels voor verwerking van persoonsgegevens vastgelegd.

Regels voor verkoop Energie

In dit hoofdstuk behandelen wij de sectorspecifieke wet- en regelgeving voor de verkoop van energie, zoals de Gaswet en Elektriciteitswet, de Zienswijze ACM Informatievoorziening op de consumentenmarkt voor energie en de Gedragscode van Energie Nederland. Welke specifieke informatieverplichtingen gelden? Wat is een aanbod op maat? En op welk moment en op welke wijze dient informatie te worden verstrekt?

Alle voordelen op een rij:

Basiskennis eenvoudig uitgelegd

De inhoud van onze programma’s wordt samengesteld met en door consultants die de praktijk van dichtbij meemaken. Uw medewerkers worden in voor hen begrijpelijke taal getraind.

Directe toetsing

Uw medewerkers worden laagdrempelig getraind en getoetst in kennis van toepasselijke wet- en regelgeving voor klantcontact en privacy.

Een certificaat na afloop

Uw medewerkers ontvangen na afloop een bewijs van deelname en zijn aantoonbaar getraind. Indien gewenst is er optioneel de mogelijkheid tot een formele toetsing van de kennis betreft wet- en regelgeving, hiermee kan het DMCC certificaat worden behaald.

Train uw medewerkers eenvoudig en snel!
vraag een offerte aan

                

Customer service en sales

Vraag hier uw offerte aan

Deze e-learning is onderdeel van het Energie Compliance pakket

Meer weten?
Stel uw pakket samen

Prijs op aanvraag
Vraag een offerte aan

Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze voorwaarden. In onze privacy policy kunt u lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.

Dit hebt u gekozen

Programma's:
Aantal gebruikers:
Prijs Op aanvraag

Deze gegevens hebben we nog van u nodig:

Vergeet niet de recaptcha uit te voeren
vraag offerte aan

Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze voorwaarden. Zie onze privacy policy om te lezen hoe we met uw gegevens omgaan.

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u de DMCC Group nieuwsbrief ontvangen?
Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze nieuwsbrief.

Door u in te schrijven voor de DMCC Group nieuwsbrief geeft u ons toestemming om u maximaal twee keer per maand op de hoogte te houden van zowel onze dienstverlening als relevant nieuws. Wilt u dit toch niet meer? Dan kunt u zich gemakkelijk afmelden via de link die onderaan onze e-mails staat. Meer weten hierover? Raadpleeg dan ons privacy statement.