E-learning

Deur- en straatverkoop

Deur- en straatverkoop is een compact programma waarin kennis is vastgelegd van alle op deur- en straatverkoop en retailverkoop toepasselijke wet- en regelgeving. In de e-learning Deur- en straatverkoop worden de wetten en regels voor deur- en straatverkoop in duidelijke taal uitgelegd. Ook leggen we veelvoorkomende praktijksituaties uit.

Ontdek wat er in dit pakket zit
Introductie

Voor wie is deze E-learning?

Fieldmarketing is verkoop en promotie buiten de verkoopruimte. Zoals verkoop op straat, aan de deur, op evenementen of vanuit een stand bij een andere winkel in huis. De e-learning Deur- en straatverkoop is geschikt voor alle medewerkers binnen uw organisatie die zich bezighouden met deur- en straatverkoop.

inhoud

Wat bieden wij u aan:

Dit programma richt zich op deur- en straatverkoop. De wetten en regels voor deur- en straat verkoop worden in duidelijke taal aan uw medewerker uitgelegd. Ook leggen we veelvoorkomende praktijksituaties uit. Ieder hoofdstuk behandelt een bepaald wetsgebied.

Regels voor Verkoop buiten de verkoopruimte

In dit hoofdstuk leggen wij aan uw medewerkers de toepasselijke regels op Verkoop buiten de verkoopruimte uit. Koopt een consument een product of dienst aan deur, op straat of bij een tijdelijke stand? Dan wordt dat een Verkoop buiten de Verkoopruimte genoemd. Wat is VBV? Welke informatieverplichtingen gelden er? Hoe en op welke wijze dient informatie te worden verstrekt? Wat houdt de bedenktermijn in, hoe dient er over te worden geïnformeerd?

Wet oneerlijke handelspraktijken

Dit hoofdstuk gaat over de Wet oneerlijke handelspraktijken. De Wet oneerlijke handelspraktijken beschrijft welke verkooppraktijken misleidend en agressief zijn en daarom verboden. Wat zijn oneerlijke of agressieve handelspraktijken? En wat is een duidelijke en eerlijke voorlichting?

Gedragscode Fieldmarketing

Fieldmarketing is verkoop en promotie buiten de verkoopruimte. Fieldmarketing moet worden uitgevoerd volgens de regels uit de Gedragscode Fieldmarketing. In dit hoofdstuk behandelen wij de Gedragscode Fieldmarketing. 

Algemene Verordening Gegevensbescherming

 In dit hoofdstuk staan wij stil bij de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In de AVG zijn de regels voor verwerking van persoonsgegevens vastgelegd.

Alle voordelen op een rij:

Basiskennis simpel uitgelegd

De inhoud van onze programma’s wordt samengesteld met en door consultants die de praktijk van dichtbij meemaken. Uw medewerkers worden in voor hen begrijpelijke taal getraind.

Directe toetsing

Uw medewerkers worden laagdrempelig getraind en getoetst in kennis van toepasselijke wet- en regelgeving voor klantcontact en privacy.

Een certificaat na afloop

Uw medewerkers ontvangen na afloop een bewijs van deelname en zijn aantoonbaar getraind. Indien gewenst is er optioneel de mogelijkheid tot een formele toetsing van de kennis betreft wet- en regelgeving, hiermee kan het DMCC certificaat worden behaald.

Train uw medewerkers eenvoudig en snel!
vraag een offerte aan

                

Deur- en straatverkoop

Vraag hier uw offerte aan

Stel uw pakket samen

Prijs op aanvraag
Vraag een offerte aan

Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze voorwaarden. In onze privacy policy kunt u lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.

Dit hebt u gekozen

Programma's:
Aantal gebruikers:
Prijs Op aanvraag

Deze gegevens hebben we nog van u nodig:

Vergeet niet de recaptcha uit te voeren
vraag offerte aan

Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze voorwaarden. Zie onze privacy policy om te lezen hoe we met uw gegevens omgaan.

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u de DMCC Group nieuwsbrief ontvangen?
Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze nieuwsbrief.

Door u in te schrijven voor de DMCC Group nieuwsbrief geeft u ons toestemming om u maximaal twee keer per maand op de hoogte te houden van zowel onze dienstverlening als relevant nieuws. Wilt u dit toch niet meer? Dan kunt u zich gemakkelijk afmelden via de link die onderaan onze e-mails staat. Meer weten hierover? Raadpleeg dan ons privacy statement.