E-learning pakket

Energie Compliance

Met het Energie Compliance pakket haalt u in één keer alle benodigde kennis in huis met bij de functie passende bewustwordings-programma's.

Ontdek wat er in dit pakket zit
Introductie

Voor wie is dit pakket?

De promotie en verkoop van energie is aan een flink aantal wetten en regels gebonden. Elk promotie- en verkoopkanaal kent bovendien specifieke regelgeving. Menselijk contact speelt daarbij een belangrijke rol. Naast een degelijke productkennis mag kennis van het wettelijk kader niet ontbreken. Weetwatjezegt is de enige aanbieder van compliance e-learning programma’s toegespitst op de energiebranche.

inhoud

Wat bieden wij u aan:

Met het Energie Compliance pakket haalt u alle benodigde kennis in huis met bij de functie passende bewustwordingsprogramma’s:

Telemarketing

In de e-learning Telemarketing worden de wetten en regels voor telemarketing in duidelijke taal aan uw medewerker uitgelegd. Ook leggen we veelvoorkomende praktijksituaties uit. Ieder hoofdstuk behandelt een bepaald wetsgebied.

Meer weten?

Deur- en straatverkoop

Dit programma richt zich op deur- en straatverkoop. De wetten en regels voor deur- en straat verkoop worden in duidelijke taal aan uw medewerker uitgelegd. Ook leggen we veelvoorkomende praktijksituaties uit. Ieder hoofdstuk behandelt een bepaald wetsgebied.

Meer weten?

Customer service en sales

In de e-learning Customer service en sales worden de wetten en regels voor de telefonische verkoop in duidelijke taal uitgelegd. Ook leggen we veelvoorkomende praktijksituaties uit. Ieder hoofdstuk behandelt een bepaald wetsgebied.

Meer weten?

Aanbod op maat

De e-learning Aanbod op maat legt uit, hoe en wanneer het aanbod op maat in praktijk uitgevoerd moet worden.

Meer weten?

Beheersing consumentenirritatie telemarketing

In de e-learning Beheersing consumentenirritatie telemarketing worden medewerkers getraind op het herkennen en beheersen van consumentenirritatie. Ook leggen we veelvoorkomende praktijksituaties uit.

Meer weten?

Alle voordelen op een rij:

Basiskennis eenvoudig uitgelegd

De inhoud van onze programma’s wordt samengesteld met en door consultants die de praktijk van dichtbij meemaken. Uw medewerkers worden in voor hen begrijpelijke taal getraind.

Directe toetsing

Uw medewerkers worden laagdrempelig getraind en getoetst in kennis van toepasselijke wet- en regelgeving voor klantcontact en privacy.

Een certificaat na afloop

Uw medewerkers ontvangen na afloop een bewijs van deelname en zijn aantoonbaar getraind. Indien gewenst is er optioneel de mogelijkheid tot een formele toetsing van de kennis betreft wet- en regelgeving, hiermee kan het DMCC certificaat worden behaald.

Train uw medewerkers eenvoudig en snel!
vraag een offerte aan
 

Interesse in dit pakket?

Alle programma’s beschikken over het volgende:

  • Een makkelijk te gebruiken LMS, aanpasbaar naar eigen huisstijl
  • Helpdesk ondersteuning
  • Overzichtelijke management informatie
Stel uw pakket samen

Prijs op aanvraag
Vraag een offerte aan

Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze voorwaarden. In onze privacy policy kunt u lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.

Dit hebt u gekozen

Programma's:
Aantal gebruikers:
Prijs Op aanvraag

Deze gegevens hebben we nog van u nodig:

Vergeet niet de recaptcha uit te voeren
vraag offerte aan

Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze voorwaarden. Zie onze privacy policy om te lezen hoe we met uw gegevens omgaan.

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u de DMCC Group nieuwsbrief ontvangen?
Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze nieuwsbrief.

Door u in te schrijven voor de DMCC Group nieuwsbrief geeft u ons toestemming om u maximaal twee keer per maand op de hoogte te houden van zowel onze dienstverlening als relevant nieuws. Wilt u dit toch niet meer? Dan kunt u zich gemakkelijk afmelden via de link die onderaan onze e-mails staat. Meer weten hierover? Raadpleeg dan ons privacy statement.