E-learning

Meldplicht datalekken

De e-learning Meldplicht Datalekken is een korte introductie tot het begrip datalek en de meldplicht en legt uit hoe te handelen bij een datalek en welke verantwoordelijkheden een organisatie hierin heeft.

Ontdek wat er in dit pakket zit
Introductie

Voor wie is deze E-learning?

Voor organisaties waar gegevens van personen worden verwerkt is een datalek één van de ergste dingen die kunnen gebeuren. Als gegevens op straat komen te liggen of kwijtraken kan dit niet alleen schadelijk zijn voor de reputatie van een organisatie, maar ook voor de personen van wie gegevens zijn gelekt. Weten uw medewerkers hoe zij moeten omgaan met een datalek? De e-learning Meldplicht datalekken is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in een organisatie waar persoonsgegevens worden verwerkt.

inhoud

Wat bieden wij u aan:

Een korte introductie tot het begrip datalek en de meldplicht, hoe te handelen bij een datalek en welke verantwoordelijkheden een organisatie hierin heeft.

Meldplicht datalekken & beveiliging

Dit hoofdstuk behandelt de inhoud van de meldplicht datalekken en het belang van goede beveiligingsmaatregelen.

Wat is een datalek & wanneer melden?

In dit hoofdstuk behandelen wij: wat is een datalek en wanneer moet een datalek worden gemeld?

Hoe melden?

Dit hoofdstuk behandelt de procedure voor het melden van een datalek of een beveiligingsincident of het vermoeden hiervan.

Alle voordelen op een rij:

Basiskennis eenvoudig uitgelegd

De inhoud van onze programma’s wordt samengesteld met en door consultants die de praktijk van dichtbij meemaken. Uw medewerkers worden in voor hen begrijpelijke taal getraind.

Directe toetsing

Uw medewerkers worden laagdrempelig getraind en getoetst in kennis van toepasselijke wet- en regelgeving voor privacy.

Een certificaat na afloop

Uw medewerkers ontvangen na afloop een bewijs van deelname en zijn aantoonbaar getraind. Indien gewenst is er optioneel de mogelijkheid tot een formele toetsing van de kennis betreft wet- en regelgeving, hiermee kan het DMCC certificaat worden behaald.

Train uw medewerkers eenvoudig en snel!
vraag een offerte aan

                

Meldplicht datalekken

Vraag hier uw offerte aan

Stel uw pakket samen

Prijs op aanvraag
Vraag een offerte aan

Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze voorwaarden. In onze privacy policy kunt u lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.

Dit hebt u gekozen

Programma's:
Aantal gebruikers:
Prijs Op aanvraag

Deze gegevens hebben we nog van u nodig:

Vergeet niet de recaptcha uit te voeren
vraag offerte aan

Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze voorwaarden. Zie onze privacy policy om te lezen hoe we met uw gegevens omgaan.

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u de DMCC Group nieuwsbrief ontvangen?
Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze nieuwsbrief.

Door u in te schrijven voor de DMCC Group nieuwsbrief geeft u ons toestemming om u maximaal twee keer per maand op de hoogte te houden van zowel onze dienstverlening als relevant nieuws. Wilt u dit toch niet meer? Dan kunt u zich gemakkelijk afmelden via de link die onderaan onze e-mails staat. Meer weten hierover? Raadpleeg dan ons privacy statement.