Aantoonbare kennis van wet- en regelgeving

Wij zijn de partner voor laagdrempelige compliance e-learning, training en toetsing. 

lees meer

Over ons

Wij zijn de partner voor laagdrempelige compliance e-learning, training en toetsing. In onze e-learning en training leggen wij wet- en regelgeving voor privacy en consumentenbescherming op een begrijpelijke en praktische manier uit. Zorg ervoor dat uw medewerkers beschikken over aantoonbare kennis van de huidige wet- en regelgeving.

Samen met DMCC en Trusted Quality & Integrity Solutions maken wij deel uit van de DMCC Group.

Kwaliteit & gedegen kennis

Wij onderscheiden ons door de kwaliteit van de content; de kennis. Wij zijn geen onderwijsgroep die toevallig compliance onderwerpen in huis heeft, maar wat wij doen komt voort uit de intrinsieke wens de aanwezige kennis goed naar organisaties over te brengen.

Praktijkervaring

De kennis komt van mensen die de praktijk kennen, zelf dagelijks diverse organisaties zien én altijd uptodate zijn.

Compliant tot in de vezels

Compliant zijn is meer dan ‘je papiertje halen’ en aan de regels voldoen. Pas als u compliant werkt, zit compliance tot in de vezels van het bedrijf. En is kwetsbaarheid minimaal.

Wilt u de DMCC Group nieuwsbrief ontvangen?
Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze nieuwsbrief.

Door u in te schrijven voor de DMCC Group nieuwsbrief geeft u ons toestemming om u maximaal twee keer per maand op de hoogte te houden van zowel onze dienstverlening als relevant nieuws. Wilt u dit toch niet meer? Dan kunt u zich gemakkelijk afmelden via de link die onderaan onze e-mails staat. Meer weten hierover? Raadpleeg dan ons privacy statement.