Over ons

Wij zijn een compliance kennisplatform. Echt waar!

Het verhaal vertellen vanuit de menselijke kant maakt compliance tastbaar, en minder abstract en juridisch. Uiteindelijk zijn het ook de medewerkers van wie u wilt dat ze vanuit een interesse lesstof tot zich nemen.

onze missie

Onze missie

Het verhaal vertellen vanuit de menselijke kant maakt compliance tastbaar, en minder abstract en juridisch. Uiteindelijk zijn het ook de medewerkers van wie wilt dat ze vanuit een interesse lesstof tot zich nemen. De menselijke insteek vertaalt zich ook naar de content die wordt aangeboden: 

  • Toegespitst op de praktijk
  • Gebruiksvriendelijke tool
  • Opgezet vanuit praktijkervaring

Kwaliteit & gedegen kennis

Weetwatjezegt onderscheidt zich door de kwaliteit van de content; de kennis. Wij zijn geen onderwijsgroep die toevallig compliance onderwerpen in huis heeft, maar wat wij doen komt voort uit de intrinsieke wens de aanwezige kennis goed naar organisaties over te brengen.

Praktijkervaring

De kennis komt van mensen die de praktijk kennen, zelf dagelijks diverse organisaties zien én altijd uptodate zijn.

Compliant tot in de vezels

Compliant zijn is meer dan ‘je papiertje halen’ en aan de regels voldoen. Pas als u compliant werkt, zit compliance tot in de vezels van het bedrijf. En is kwetsbaarheid minimaal.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze nieuwsbrief.

Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief geeft u ons toestemming om u maximaal één keer per maand op de hoogte te houden van zowel onze dienstverlening als relevant nieuws. Toch geen interesse meer? Dan kunt u zich gemakkelijk afmelden via de link onderaan onze e-mails.