E-learning

Security Awareness

In de e-learning Security Awareness wordt uw medewerker aan de hand van beveiligingsincidenten uit de praktijk bewust gemaakt van de risico's van onzorgvuldig handelen en hoe het lekken van persoonsgegevens kan worden voorkomen.

Ontdek wat er in dit pakket zit
inhoud

Wat bieden wij u aan:

Aan de hand van beveiligingsincidenten uit de praktijk wordt uw medewerker bewust gemaakt van de risico's van onzorgvuldig handelen en hoe het lekken van persoonsgegevens kan worden voorkomen.

Goed wachtwoordbeheer

Iedereen heeft een digitale identiteit in de digitale wereld. In dit hoofdstuk wordt stilgestaan bij de risico’s van makkelijke wachtwoorden en een goed wachtwoordbeheer.

Veilig thuiswerken

Steeds meer computers en apparaten zijn aangesloten op internet. Daarmee zijn ze kwetsbaar voor hackers en vormen ze een risico op een datalek. In dit hoofdstuk vertellen wij meer over de technische en organisatorische maatregelen voor veilig thuiswerken.

Datalekken bij gemeenten

In dit hoofdstuk wordt aan de hand van beveiligingsincidenten bij gemeenten de risico’s van onzorgvuldig handelen en hoe het lekken van persoonsgegevens kan worden voorkomen behandeld.

Alle voordelen op een rij:

Basiskennis eenvoudig uitgelegd

De inhoud van onze programma’s wordt samengesteld met en door consultants die de praktijk van dichtbij meemaken. Uw medewerkers worden in voor hen begrijpelijke taal getraind.

Directe toetsing

Uw medewerkers worden laagdrempelig getraind en getoetst in kennis van toepasselijke wet- en regelgeving voor privacy.

Een certificaat na afloop

Uw medewerkers ontvangen na afloop een bewijs van deelname en zijn aantoonbaar getraind. Indien gewenst is er optioneel de mogelijkheid tot een formele toetsing van de kennis betreft wet- en regelgeving, hiermee kan een certificaat worden behaald.

Train uw medewerkers eenvoudig en snel!
vraag een offerte aan
Stel uw pakket samen

Prijs op aanvraag
Vraag een offerte aan

Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze voorwaarden. In onze privacy policy kunt u lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.

Dit hebt u gekozen

Programma's:
Aantal gebruikers:
Prijs Op aanvraag

Deze gegevens hebben we nog van u nodig:

Vergeet niet de recaptcha uit te voeren
vraag offerte aan

Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze voorwaarden. Zie onze privacy policy om te lezen hoe we met uw gegevens omgaan.

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u de DMCC Group nieuwsbrief ontvangen?
Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze nieuwsbrief.

Door u in te schrijven voor de DMCC Group nieuwsbrief geeft u ons toestemming om u maximaal twee keer per maand op de hoogte te houden van zowel onze dienstverlening als relevant nieuws. Wilt u dit toch niet meer? Dan kunt u zich gemakkelijk afmelden via de link die onderaan onze e-mails staat. Meer weten hierover? Raadpleeg dan ons privacy statement.