E-learning

Telemarketing

In de e-learning Telemarketing worden de wetten en regels voor telemarketing in duidelijke taal uitgelegd. Ook leggen we veelvoorkomende praktijksituaties uit. Het is geschikt voor medewerkers voor wie het belangrijk is basiskennis te hebben van wet- en regelgeving op het gebied van telemarketing. Zowel voor de energiesector als fondsenwerving.

Ontdek wat er in dit pakket zit
Introductie

Voor wie is deze E-learning?

Organisaties communiceren op grote schaal aan de telefoon, face to face, online of schriftelijk met consumenten om deze aan zich te binden. Wervend en servicegericht klantcontact moet aan een toenemend aantal wettelijke eisen en andere regelgeving voldoen. De e-learning Telemarketing is geschikt voor alle telemarketingmedewerkers binnen uw organisatie.

inhoud

Wat bieden wij u aan:

In de e-learning Telemarketing worden de wetten en regels voor telemarketing in duidelijke taal aan uw medewerker uitgelegd. Ook leggen we veelvoorkomende praktijksituaties uit. Ieder hoofdstuk behandelt een bepaald wetsgebied.

Telecommunicatiewet

In dit hoofdstuk behandelen wij de belangrijkste regels uit de Telecommunicatiewet. De regels gelden voor ongevraagde telefoontjes met een commercieel, charitatief of ideëel oogmerk. Dus voor gesprekken waarin u iets wilt verkopen, een donateur wilt werven of waarin u donaties werft voor een politieke partij. 

Regels voor Verkoop op afstand

In dit hoofdstuk leggen wij aan uw medewerkers de toepasselijke regels op Verkoop op afstand uit. Koopt een consument een product of dienst via internet of via de telefoon? Dan wordt dat een koop op afstand genoemdWelke informatieverplichtingen gelden er? En wat houden de bedenktermijn en het schriftelijkheidsvereiste in? 

Wet oneerlijke handelspraktijken

Dit hoofdstuk gaat over de Wet oneerlijke handelspraktijken. De Wet oneerlijke handelspraktijken beschrijft welke verkooppraktijken misleidend en agressief zijn en daarom verboden. Wat zijn oneerlijke of agressieve  handelspraktijken? En wat is een duidelijke en eerlijke voorlichting? 

Gedragscode Telemarketing

In dit hoofdstuk wordt de Gedragscode Telemarketing behandeld. Wat zijn de geboden en verboden volgend uit de code en gedragscode? Welke training en toetsing dient een agent te ontvangen? En welke branche afspraken gelden ter bevordering van transparantie?

Algemene Verordening Gegevensbescherming

In dit hoofdstuk staan wij stil bij de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In de AVG zijn de regels voor verwerking van persoonsgegevens vastgelegd.

Alle voordelen op een rij:

Basiskennis eenvoudig uitgelegd

De inhoud van onze programma’s wordt samengesteld met en door consultants die de praktijk van dichtbij meemaken. Uw medewerkers worden in voor hen begrijpelijke taal getraind.

Directe toetsing

Uw medewerkers worden laagdrempelig getraind en getoetst in kennis van toepasselijke wet- en regelgeving voor klantcontact en privacy.

Een certificaat na afloop

Uw medewerkers ontvangen na afloop een bewijs van deelname en zijn aantoonbaar getraind. Indien gewenst is er optioneel de mogelijkheid tot een formele toetsing van de kennis betreft wet- en regelgeving, hiermee kan het DMCC certificaat worden behaald.

Train uw medewerkers eenvoudig en snel!
vraag een offerte aan
 

Telemarketing

Vraag hier uw offerte aan

Stel uw pakket samen

Prijs op aanvraag
Vraag een offerte aan

Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze voorwaarden. In onze privacy policy kunt u lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.

Dit hebt u gekozen

Programma's:
Aantal gebruikers:
Prijs Op aanvraag

Deze gegevens hebben we nog van u nodig:

Vergeet niet de recaptcha uit te voeren
vraag offerte aan

Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze voorwaarden. Zie onze privacy policy om te lezen hoe we met uw gegevens omgaan.

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u de DMCC Group nieuwsbrief ontvangen?
Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze nieuwsbrief.

Door u in te schrijven voor de DMCC Group nieuwsbrief geeft u ons toestemming om u maximaal twee keer per maand op de hoogte te houden van zowel onze dienstverlening als relevant nieuws. Wilt u dit toch niet meer? Dan kunt u zich gemakkelijk afmelden via de link die onderaan onze e-mails staat. Meer weten hierover? Raadpleeg dan ons privacy statement.